10440-SHPALLJE LËVIZJE PARALELE, PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL NE KATEGORINE EKZEKUTIVE

SHIKO SHPALLJE

LËVIZJE PARALELE (AFATI 16.07.2020)

1. Rezultatet e verifikimit paraprak

2. Rezultatet e verifikimit

PRANIM NË SHERBIMIN CIVIL (AFATI 21.07.2020)

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe