13617-SHPALLJE PER LEVIZJE PARALELE, PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL NE KATEGORINE EKZEKUTIVE

SHIKO SHPALLJE

LËVIZJE PARALELE (AFATI 10.08.2020)

1.Rezultatet e verifikimit paraprak

2. Rezultatet e verifikimit

3. Njoftim fituesi

PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL (AFATI15.08.2020)

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe