15340-SHPALLJE PER LEVIZJE PARALELE, NGRITJE NE DETYRE DHE PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL NE KATEGORINE E ULET DREJTUESE

SHIKO SHPALLJEN

LEVIZJE PARALELE ( AFATI 07.09.2020)

1. Rezultatet e verifikimit paraprak

2. Rezultatet e verifikimit

NGRITJE NE DETYRE DHE PRANIM NE SHEBRIMIN CIVIL (AFATI 12.09.2020)

1.Rezultatet e verifikimit paraprak

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe