20277-SHPALLJE PER LEVIZJE PARALELE, PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL NE KATEGORINE EKZEKUTIVE

SHIKO SHPALLJE

LEVIZJE PARALELE (AFATI 19.11.2020)

1.Rezulatatet  e verifikimit paraprak

PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL (AFATI 24.11.2020)

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe