7911-SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE, PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL, KATEGORIA EKZEKUTIVE

SHIKO SHPALLJE

1. LËVIZJE PARALELE (AFATI 18.06.2020)

1.1 Rezultatet e verifikimit paraprak

1.2 Rezultatet e verifikimit

2. PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL (AFATI 24.06.2020)

2.1 Rezultatet e verifikimit paraprak

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe