8573-SHPALLJE LEVIZJE PARALELE, PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL, KATEGORIA EKZEKUTIVE

SHIKO SHPALLJE

LEVIZJE PARALELE                 (AFATI 25.06.2020)

1.Rezultatet e verifikimit paraprak

PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL (AFATI 01.07.2020)

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe