8886-SHPALLJE PER LEVIZJE PARALELE, NGRITJE NE DETYRE, PRANIM NGA JASHTE SHERBIMIT CIVIL NE KATEGORINE E ULET DREJTUESE

SHIKO SHPALLJE

LËVIZJE PARALELE (AFATI 27.06.2020)

1.Rezultatet e verifikimit paraprak

NGRITJE NE DETYRE DHE PRANIM NE SHERBIMIN CIVIL(AFATI 01.07.2020)

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe