ARRITJET E VITIT 2016 TË BASHKISE LEZHË

Diten e Premte me datë 23.12.2016 ora 12:00 Bashkia Lezhë organizon aktivitetin “Arritjet 2016” tek Qendra Kulturore e Femijëve (QKF). Në këtë aktivitet kryetari i Bashkisë Lezhë së bashku me stafin e tij prezanton për publikun arritjet e Bashkisë Lezhë përgjatë vitit 2016.
Jeni të ftuar të merrni pjesë në këtë aktivitet.

prazantim

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe