Aktivitete

  • Në Lezhë, rikthehet sporti i volejbollit pas 23 vitesh mungesë.Dy ish-volejbolliste (aktualisht mësuese edukimi fizik ne gjimnazin “Hydajet Lezha” kanë ringritur edhe një herë ekipin “Besëlidhja” për femra, ndërsa Bashkia e Lezhës u ka vënë në dispozicion një palestër.
  • Pallati i Kulturës i Qytetit të Lezhës -pak histori dhe pak aktualitet- Institucionet e para me karakter kulturor do te fillonin të ngriheshin aty në vitet 1946-47. Kinema "Drini" dhe shtëpia e kulturës dhe krijimtarise popullore "Manush Alimani", një emer që do t’a mbante edhe më vonë kur do të...
  • 1. Konkurse të fjales artistike; 2. Koncerte artistike (2 ne vit me Shkollat e Mesme); 3. Festivali i të rinjve "Magic Fest"; 4. Mbremje koreografike (2 ne vit); 5. Festivali "Zerat Magjik"; 6. Koncerti i 14 Marsit (cdo vit); 7. Koncert muziko-letrar për Nëne Terezën;...
  • Loja e futbollit ne rrethin e Lezhes e ka zanafillen e vet ne 10 vjecarin e dyte te shekullit XX. Fillimisht futbolli ne qytetin e Lezhes u luajt midis te rinjeve qe nga viti 1916, kur nje kolonel austriak i quajtur Hill u dhuroi atyre dy topa futbolli lekure ku ...
  • Gjate ketij sezoni sportiv, klubi "Beselidhja" Lezhe mori pjese me tre ekipe futbolli (te rritur, te rinj dhe para-te rinj).Perfaqesimi i ekipit te rritur dhe te rinj, ka qene i nje niveli te larte dhe cilesor. Ekipi i te rriturve gjate gjithe kampionatit te kategorise se I-re ka qene ne eliten ...

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe