Aktivitete argëtuese me fëmijet e QZHD “Trëndafilat”

Bashkia Lezhë, përmes aktiviteteve të shumëllojshme kujdeset për argëtimin e fëmijëve dhe të rinjëve të Qëndres së Zhvillimit Ditor “Trëndafilat”. Sektori i Kujdesit Social në Bashkinë Lezhë bashkë me punonjës social të Qendrës Komunitare Multifunksionale, organizuan në bregdet një sërë aktivitetesh argëtuese për ta. Lojërat zbavitëse, ato me top dhe ushtrimet regjeneruese ishin praktikat e kësaj dite. Një ditë e bukur, ku më shumë se dielli rrezatonin buzëqeshjet e këtyre fëmijëve
Bashkë, ne mund të plotësojmë njëri tjetrin.
Rr.L  05.04.2018

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe