Aktivitete dhe veprimtari artistike që zhvillohen në Pallatin Kulturor

 1. Konkurse të fjales artistike;
 2. Koncerte artistike (2 ne vit me Shkollat e Mesme);
 3. Festivali i të rinjve "Magic Fest";
 4. Mbremje koreografike (2 ne vit);
 5. Festivali "Zerat Magjik";
 6. Koncerti i 14 Marsit (cdo vit);
 7. Koncert muziko-letrar për Nëne Terezën;
 8. Koncert muziko-letrar për poetin Gjergj Fishta;
 9. Miss & Mister Lezha (cdo vit);
 10. Koncert i madh për festën e Abetares;
 11. Aktivitet muziko-letrar për cdo ditë kombëtare apo festë lokale;
 12. Koncert per hapjen e sezonit turistik;
 13. Koncerti i majit me këngëtaret më të mirë;
 14. 5 ekspozita pikture;
 15. Ekspozit e piktoreve te vegjël (cdo vit);
 16. Koncert per Ditën e Shtegtarit (cdo 15 Gusht);
 17. Koncert i talenteve të reja "Nata e Bardhë";
 18. Koncert festiv per festat e fundvitit;
 19. 24 koncerte të Orkestres Frymore te Qytetit;

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe