Bashkia Lezhë iu uron gëzuar 7 Marsin!

7marsi

Të dashur mësues,
Bashkia Lezhë iu uron gëzuar 7 Marsin !

Dita e Mësuesit na sjell në vemendje dashurinë,kontributin dhe sakrificen për dijen të secilit prej Jush.
Andaj,në këtë ditë veçantë Ju përcjellim urimet më të perzemërta dhe suksese në punën Tuaj fisnike !

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe