Bashkia Lezhe organizon konkursin per realizimin e shtatores se Skenderbeut, qe do vendoset ne sheshin kryesor te qytetit qe mban emrin e Heroit.

Please insert content...

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe