Bashkia Lezhe prezantohet në Tiranë me vallen e Pllanës

Bashkia Lezhë është prezantuar në Tiranë Në Ditën Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, me vallen e pllanës, ku ra në sy përgatitja e lartë artistike e trupës së vallëtrëve . Trupa "Eagle Dance" mori duartorkitje të shumta nga publiku i pranishëm. Ky aktivitet u organizua nga Qendra Kulturore e Veprimtarive Folklorike (QKFV) në kuadër të Ditës Kombëatare të Trashëgimisë Kulturore.

 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe