Bashkia Lezhë shpërndanë ndihma për gjithë familjet në nevojë të Njësive Administrative

Bashkia Lezhe ne parg te festave te fundvitit, Krishtlindjeve dhe Vitit te RI, ka shperndare ndihma me ushqime per familjet ne nevoje ne gjithe Njesite Admnistrative. Pakot me ushqime jane kontribut i punonjesve te administrates dhe ne shperndarjen e tyre jane perzgjedhur ne minumumin jetik, qe jetojne ne varferi ekstreme dhe te perjashtuara padrejtesisht nga skema e ndihmes ekonomike. Zevendeskryetarja e Bashkise Lezhe Alfrida Marku, prezente ne shperndarjen e ketyre ndihmave ne Njesine Administrative Balldre, u shpreh se mesazhi yne simbolik shkon ne drejtim te autoriteteve pergjegjese me qellim qe ndihma ekonomike te shkoje me patjeter tek familjhet qe me te vertete kane nevoje. Punonjes te bashkise Lezhe punuan thuajse gjithe diten ne shperndarjen e pakove me ushqime per familjet ne nevoje qe banojne ne qytet dhe per te tjera qe jetojne ne çdo fshat te Njesive Administrative.

Pergatiti Rrok Lelçaj

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe