Bashkia Lezhë vlerësohet serish me çmimin e parë për praktikën më të mirë

Për të dytin vit radhazi, Bashkia Lezhë vlerësohet me çmimin e parë për praktikën më të mirë, në konkursin kombëtar të zhvilluar nga Programi për Decentralizim dhe Zhvillim Vendor,duke përfituar një mbeshtetje financiare për aktivitetet kulturore me përparësi fëmijët dhe edukimin e tyre.
Pas Bibliotekës Lëvizëse, edhe Teatri për Fëmijët, është një tjetër rast suksesi.
Rr.L

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe