Blinisht

Administrator: Sokol LUKU
Ditëlindja: 03.04.1967

Kontakt: sokol.luku@hotmail.com

ARSIMI:

2013-2015 : Vazhdon Universitetin "Luigj Gurakuqi", Shkodër,Dega Ekonomik
1987-1988 : Shkolla e përgatitjës së Oficerave, Zallher
1982-1986 : Shkolla e mesme "Pjetër Zarishti", Blinish

 
EKSPERIENCE PUNE:

Gusht 2015 e ne vijim: Administrator në njesine Blinisht
2011-2015: Përgjegjës Tatim Taksa, Komuna Blinisht
2000-2011: Shef personeli "Teuta" Shpk - firme ndertimi
1990-1999: Oficer prane Ministrisë së Mbrojtjës 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe