Boks

boks

Ekipi i Boksit "Beslidhja" u ngrit ne 1 tetor te vitit 2008 nga trajneri i sapodiplomuar ne ate kohe ne Akademine e Sporteve ne Tirane, Rigels Nicaj. Me pas ekipi regjistrohet prane Klubit Sportiv "Beslidhja" ne shtator te vitit 2009. Rezultatet e arritura nder vite nga ekipi i Boksit "Beslidhja" jane:   

Ne vitin 2008 - ne kampionatin Kombetar per Kadet ne Vlore (20 Prill, 2008): moren pjese 20 ekipe, ekipi "Beslidhja" mori pjese me tre sportiste Napolon Tokrri (vendi I-re), Leonard Prelaj (vendi II-te) dhe Sidrit Dedaj (vendi I-re).

Me keto rezultate ekipi "Beslidhja" u rendit ne vendin e IV. 

Ne 2009 ne Kampionatin Kombetar te te rinjve (Juniors) te zhvilluar ne Shkoder, e perfaqesuar nga:

Fatjon Arapi i peshes (60 kg) --- Vendi i I-re

Arber Doda i peshes (75 kg) --- Vendi i II-te

Eljo Gjinkolaj i peshes (81 kg) ---- Vendi i I-re

Sidrit Deda i peshes (91 kg) ----- Vendi i I-re

 Beslidhja renditet e treta ne klasifikim nga 15 ekipe pjesemarrese ne aktivitet.
Ne vitin 2010 ekipi merr pjese ne Tirane ne Kupen e Republikes per te rritur (Seniors) me:

Fatjon Arapi (pesha 60 kg) - Vendi i II-te

Eljo Gjinkolaj (pesha 75 kg) - Vendi i II-te

Jurgen Uldedaj (pesha 81 kg) - Vendi i I-re

Sidrit Deda (pesha 91 kg) - Vendi i I-re

Ne vitin 2011 ne Kampionatin Kombetar per Kadet te zhvilluar ne Durres ekipi arrin keto rezultate:

Lam Loka (pesha 45 kg) - Vendi i I-re

Napolon Tokrri (pesha 57 kg) -  Vendi i II-te

Leonard Prelaj (pesha 81 kg) - Vendi i II-te

Ne vitin 2011 ne Kampionatin Kombetar  te me te mireve moren pjese:

Fatjon Arapi (pesha 60 kg) - Vendi i I-re

Eljo Gjinkolaj (pesha 75 kg) - Vendi i II-te

Sidrit Deda (pesha 91 kg) - Vendi i I-re

Ne kete kampionat u perzgjodhen Fatjon Arapi dhe Sidrit Dedaj si perfaqesues te ekipit Kombetar te te Rinjve. Ne vitin 2012 "Beslidhja" merr pjese ne Kampionatin Kombetar te para te rinjve ne Kavaje  dhe arrin keto rezultate:

Lam Loka (pesha 50 kg)

Napolon Tokrri (pesha 57 kg) - Vendi i II-te

Leonard Prelaj (pesha 81 kg) - Vendi i II-te

 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe