ÇDO FËMIJË NË SHKOLLË

Observatori për të Drejtat e Fëmijëve dhe të Rinjve, mbi bazën e një marrëveshjeje mes Ministrisë së Arsimit dhe Bashkisë Lezhë, mbështetur nga UNICEF, zbaton projektin: “ Çdo fëmijë në shkollë”, projekt i cili konsiston në regjistrimin e të gjithë fëmijëve në arsimin e detyruar.

 Kliko linkun per te pare videon

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe