Dëgjesë Publike mbi PBA-në e Bashkisë Lezhë 2018-2020.

pba2018-2020

Ditën e Enjte me date 18.05.2017 në oren 12:00, Bashkia Lezhe organizon Degjese publike mbi Programi Buxhetor Afatmesem (PBA) 2018-2020 të Bashkise Lezhë. Degjesa do të mbahet ne ambjentet e Qendres Kulturore te Femijeve (QKF), ku stafi i bashkise Lezhe do te prezantoje draftin e PBA-se 2018-2020.

Jeni të ftuar të merrni pjese në këtë aktivitet.

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe