Dëgjesë Publike mbi PBA-në e Bashkisë Lezhë 2018-2020

Përshëndetje !
Diten e Hënë me date 22.05.2017, në orën 12:00, në sallen e Qendrës Kulturore të Fëmijeve,  Bashkia Lezhë organizon dëgjesën publike mbi Programin Buxhetor Afatmesëm (PBA) 2018-2020.
Jeni të ftuar të merrni pjese për të dhënë mendimet tuaja në lidhje me projektet që Bashkia Lezhe organizon në bashkëpunim me ju.
Pjesmarrja juaj është shumë e rëndesishme!


Me respekt,
Dr. Financave Tonine Marku
Dr. Programim Zhvillimit dhe Integrimi Europian Petrit Marku

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe