Deklaratë për shtyp !

Bashkia Lezhë dënon dhunën ndaj arbitrit Eldorian Hamiti, bashkeqytear i joni,një specialist i çertifikuar nga organet më të larta të botës së futbollit.

Hamiti është i njohur për arritjet dhe profesionalizimin e tij pasi është çertifikuar edhe nga FIFA, ndaj dhuna e shfaqur një ditë më parë është e dënueshme,e pa tolerueshme dhe e pa pranueshme.

Bashkia Lezhë i shpreh solidaritetin arbitrit Hamiti dhe i kërkon organve të drejtësisë të zbatojnë ligjin dhe te parandalojne akte te tilla.

Faleminderit! 

 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe