Dhuro Gjak,shpeto Jete

kryqiikuq   dhuro gjak  bashkia

  Ditën e Hënë, date 5 Mars 2018, në orën 09:00, Bashkia Lezhe në bashkepunim me Kryqin e Kuq Shqiptar, Dega Lezhë, organizojne aktivitetin e dhurimit të gjakut. Aktiviteti organizohet tek Holli i Bashkisë Lezhë me pjesmarrjen në dhurim të stafeve të Drejtorive të Bashkisë Lezhë dhe Njesive Admninistrative.

Ftojme edhe qytetarët e Bashkisë Lezhë ti bashkëngjiten aktivitetit duke dhuruar gjak që të shpetojme Jetë.

 

 

 

 

 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe