Ftese ne aktivitetin "Krenaria Folklorike dhe Turistike e Lezhes"

Bashkia Lezhe ne kuader te Programit Rajonal mbi Demokracine Vendore ne Ballkanin Pernendimor (Rel.OaD), program i financuar nga Bashkimi Europian dhe Bashkia Lezhe organizon aktivietin "Festa e Venes Kallmet" ne vijim te aktiviteteve te projektit "Krenaria Folkrorike dhe  Turistike e Lezhes. Aktiviteti organizohet nga Organizata "Mary Ward Loreto" ne bashkepunim me Drejtorine e e Arsimit, Turizmit, Kultures,dhe Sporteve prane Bashkise Lezhe ne Kallmet diten e diele date 15.09.2019  ora 16 ne ambientet e Shkolles Shen Eufemia Kallmet. Ftojme qytetare dhe biznese te Lezhes te behen pjese e ketij aktiviteti.


Bashkia Lezhe

Drejtoria e Arsimit, Turizmit, Kultures,dhe Sporteve.

Kliko ketu per materialin e plote

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe