Ftese per Degjese Publike mbi percaktimin e varrezave publike te Bashkise Lezhe

Bashkia Lezhe fton per degjese publike te gjithe qytetaret mbi përcaktimin e tokës së varrezave publike të Bashkise Lezhë në kuader të reformes territoriale, me qellim që të plotësohen kërkesat në rritje të qytetareve të Bashkisë Lezhë.
 Degjesa do të mbahet ditën e Premte, datë 18 Gusht 2017, në orën 12:00 në ambjentet e QKF-së.
Ftojmë të gjithë qytetarët  e Bashkisë Lezhë të marrin pjesë në ketë degjesë publike me mendimet tyre.

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe