Ftese per takim konsultues mbi perzgjedhjen e prioriteteve

FTESË

Duke ju falenderuar per kontributin tuaj ne thirrjen e pare te projektit ReLOaD, dhe sic jeni ne dijeni ky projekt vijon edhe ne vitin 2019 me procedurat per hapjen e thirrjes se dyte.

Ne kuader te konsultimit mbi perzgjedhjen e prioriteteve per thirrjen e dyte qe do te hapet nga Bashkia Lezhe dhe UNDP, do te zhvilloje takimin me organizatat e shoqerise civile qe operojne brenda dhe jashte territorit  te Bashkise Lezhe. Ne kete takim do te diskutohet lidhur me prioritetet qe organizatat sugjerojne, ne menyre qe te perfshihen ne thirrjen e dyte qe Bashkia Lezhe do te hape ne kuader te projektit ReLOaD.

Takimin do te organizohet me date 25/01/2019 ora 11.00, në ambientet e Bibliotekes se qytetit te Lezhes, salla “Gjergj Fishta”

Ju ftojme te merrni pjese ne kete takim.

Duke vleresuar kontributin tuaj, ju lutem  konfirmoni pjesëmarrjen e përfaqësuesve të organizatës suaj në këtë takim në adresën pzhvillimi@lezha.gov.al


Ps: Ju lutem shperndajeni kete informacion edhe tek personat e tjere qe mendoni qe jane te interesuar per kete thirrje !

 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe