Investime nga Bashkia Lezhë

Me kalimin e Qëndrës në varësi të Bashkisë Lezhë dhe me ndryshimin e drejtorit janë bërë ndryshime dhe në ambjente si; 

  1. Janë bërë disa investime në kuzhine ,si: vendosja e kundrabufese, po vendoset dushi dhe aspiratori, janë bërë lyerjet e disa mjeteve si kuzhine, mence dhe e disa klasave.
  2. Gjatë kësaj periudhe në të gjithë hapsirën e koridorit janë bërë piktura dhe shkrime të përshtatshme për institucione të tilla dhe të gjitha janë bërë me kontribut vullnetar nga disa piktorë të rrethit Lezhë, fale kërkesës dhe bashkëpunimit të drejtorit aktual me këto të fundit.
  3. Seksioni i shërbimeve në Bashki është përgjigjur për nevoja të tjera që ka patur Qëndra si ndricim, uje, banjo etj.

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe