Kallmet

Administrator: Ndue ZEFI
Ditëlindja: 02.02.1964

ARSIMI:

2010-2013 : Ne Universitetin "Vitrina", Dega Juridik
1991-1992 : Shkollen komunale, Tirane
1979-1983 : Shkolla e mesme bujqesore Balldre
 
EKSPERIENCE PUNE:

Gusht 2015 e ne vijim: Administrator në njesine Kallmet
2007-2015: Nenkryetar i Komunes Kallmet
Janar 2006-Maj 2007: Inspektor tatimesh prane Komunes Kallmet
1999-2000: Pergjegjes Sherbimesh prane kesaj komune
1996-2000: Kryetar I Keshillit te Komunes Kallmet

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe