Klubi “Beselidhja” ne sezonin 2011-2012

beselidhja2011-2012

Gjate ketij sezoni sportiv, klubi "Beselidhja" Lezhe mori pjese me tre ekipe futbolli (te rritur, te rinj dhe para-te rinj).Perfaqesimi i ekipit te rritur dhe te rinj, ka qene i nje niveli te larte dhe cilesor. Ekipi i te rriturve gjate gjithe kampionatit te kategorise se  I-re ka qene ne eliten kryesore dhe pretendente per te hyre ne Superlige. Ne perfundim te kampionatit Beselidhja u rendit ne vendin e V-te dhe u perballe ne ndeshje shtese (Play - off ) me ekipin e superliges Tomorri te Beratit. Kjo ndeshje per ekipin tone ka qene nder me te mirat e sezonit, por nuk pati fat me penalltite, keshtu perseri kjo skuader mbeti ne kategorine e I-re.

Objektivi kryesor i skuadres se te rriturve do te jete hyrja ne Superlige.

 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe