Klubi Sportiv Beselidhja

 • Historiku i Futbollit ne rrethin e Lezhes
  Loja e futbollit ne rrethin e Lezhes e ka zanafillen e vet ne 10 vjecarin e dyte te shekullit XX. Fillimisht futbolli ne qytetin e Lezhes u luajt midis te rinjeve qe nga viti 1916, kur nje kolonel austriak i quajtur Hill u dhuroi atyre dy topa futbolli lekure ku ...
 • Klubi “Beselidhja” ne sezonin 2011-2012
  Gjate ketij sezoni sportiv, klubi "Beselidhja" Lezhe mori pjese me tre ekipe futbolli (te rritur, te rinj dhe para-te rinj).Perfaqesimi i ekipit te rritur dhe te rinj, ka qene i nje niveli te larte dhe cilesor. Ekipi i te rriturve gjate gjithe kampionatit te kategorise se I-re ka qene ne eliten ...
 • Mundje
  Mundja eshte nder sportet me te vjetra te qytetin tone dhe per kete sport ne jemi krenare. Zyrtarisht ky sport ne Lezhe u krijua ne vitin 1963 dhe mori pjese ne Spartakiaden e Veriut. Me vone ky sport u mirorganizua me ekipe zinxhire te cilat moren pjese ne te gjitha veprimtarite kombetare. Suksesin...
 • Boks
  Ekipi i Boksit "Beslidhja" u ngrit ne 1 tetor te vitit 2008 nga trajneri i sapodiplomuar ne ate kohe ne Akademine e Sporteve ne Tirane, Rigels Nicaj. Me pas ekipi regjistrohet prane Klubit Sportiv "Beslidhja" ne shtator te vitit 2009. Rezultatet e arritura nder vite nga ekipi i Boksit...
 • Judo
  Sporti elitar në qytetin e Lezhës tashmë po merr një përmasë shumë të gjerë duke e bëre këtë qytet pjesëmarrës në shumë evenimente të rëndësishme si brënda vendit ashtu dhe në kampionatet ballkanike, europiane dhe ato olimpike, duke përfaqësuesar Shqipërinë dhe nderuar klubin e...
 • Volejboll
  Në Lezhë, rikthehet sporti i volejbollit pas 23 vitesh mungesë.Dy ish-volejbolliste (aktualisht mësuese edukimi fizik ne gjimnazin “Hydajet Lezha” kanë ringritur edhe një herë ekipin “Besëlidhja” për femra, ndërsa Bashkia e Lezhës u ka vënë në dispozicion një palestër.

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe