LISTA E RENDITJES SË PROJEKT-PROPOZIMEVE TË ORGANIZATAVE TË SHOQËRISË CIVILE (OSHC) TË MARRA NË DORËZIM NË KUADËR TË THIRRJES PUBLIKE PËR OSHC-TË NË BASHKINË LEZHË, PJESË E PROGRAMIT RAJONAL PËR DEMOKRACINË VENDORE NË BALLKANIN PERËNDIMOR/ReLOaD

 

lista e renditjes page-001

lista e renditjes-page-002

lista e renditjes -page-003

lista e renditjes -page-004

Tabelen e mesiperme e gjeni te afishuar edhe prane Zyre me Nje Ndalese ne Bashkine Lezhe.

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe