Lajme

 • AKADEMIA E FUTBOLLIT BRIAN’S LEZHË
  19.09.2019
  Akademia e futbollit “Brian’s” në Lezhë, e vetmja e këtij lloji në shkallë vendi, që drejtohet nga ish-futbollisti i Besëlidhjes Gjergj Filipi, sa vjen dhe zgjerohet, duke rritur interesin e qindra fëmijëve e të rinjëve që janë të apasionuar pas sportit të bukur të futbollit.
 • BASHKIA LEZHË PO BËN PUNË ME NDIKIM POZITIV NË KOMUNITET
  19.09.2019
  Rritja e cilësisë së shërbimeve ndaj komunitetit qytetar është përparësi e punës së Bashkisë Lezhë. Shumë shërbime po levizin pozitivisht në këtë drejtim. Prej ditësh me interesimin e drejtpërdrejtë të kreut të bashkisë Pjerin Ndreum, ka nisur puna për pastrimin e territorit në gjithë njësitë administrative.
 • Fillon në Lezhë Viti i Ri mësimor 2019-2020
  16.09.2019
  Në 35 shkollat e Lezhës filloi viti i ri mesimor 2019-2020. Sipas të dhënave të Drejtorisë Rajonale të Arsimit, procesi mësimor nisi normalisht e pa probleme si në shkollat e arsimit fillor, 9-vjeçar, atij të mesëm dhe profesional.
 • SFIDAT DHE MUNDËSITË E TREGUT TË PUNËS PËR TË RINJTË
  11.09.2019
  Sfidat dhe mundesitë e tregut të punës për të rinjtë, ka qenë temë kryesore e konferencës së organizuar në Lezhë nga Qendra Social-Kulturore “HANA” në bashkëpunim me Bashkinë Lezhë, Drejtorinë Rajonale të Arsimit dhe institucionet e tjera.
 • KONSTITUOHET KËSHILLI I QARKUT LEZHË
  09.09.2019
  Është konstituuar Këshilli i Qarkut të Lezhës. Ishin të pranishëm Ministri i Brendshëm Sander Lleshaj, Prefekti Gjok Jaku dhe deputetja e zonës Ardiana Jaku.
 • VEPRIMTARI PËR NËNË TËREZËN
  06.09.2019
  Në festën e Shenjtërimit të Nënë Terezës, Bashkia Lezhë dhe Pallati i Kulturës organizuan një veprimtari përkujtimore në nderim të kësaj figure të ndritur të Kombit Shqiptar, e cila la gjurmë të paharrueshme në historinë e njerëzimit teksa shërbeu dhe përcolli dashuri të pakursyer për njerëzit në nevojë. Të duash, shprehej Nënë Tereza, do të thotë të bësh gjëra të vogla me dashuri të madhe.
 • ÇDO FËMIJË NË SHKOLLË
  20.08.2019
  Observatori për të Drejtat e Fëmijëve dhe të Rinjve, mbi bazën e një marrëveshjeje mes Ministrisë së Arsimit dhe Bashkisë Lezhë, mbështetur nga UNICEF, zbaton projektin: “ Çdo fëmijë në shkollë”, projekt i cili konsiston në regjistrimin e të gjithë fëmijëve në arsimin e detyruar.
 • BASHKIA LEZHË ORGANIZON AKSION PËR PASTRIMIN E TERRITORIT NGA MBETJET
  19.08.2019
  Bashkia Lezhë, me iniciativen e kreut të saj z.Pjerin Ndreu, organizoi një aksion për pastrimin e territorit nga mbetjet urbane dhe hedhurinat vend e pa vend.
 • FESTOHET NË QYTETIN E LEZHËS “DITA E SHTEGTARËVE”
  19.08.2019
  Për të 14-tin vit radhazi Bashkia e Lezhës organizon festën e “Ditës së Shtegtarëve”. Kjo festë mbarëqytetare, e kthyer tashmë në një traditë të bukur, organizohet në nderim dhe respekt të të gjithë emigrantëve të Lezhës, të cilët në kërkim të një ëndrre të re dhe jete më të mirë, morën rrugët e kurbetit duke lënë familjet dhe vënë në rrezik jetën e tyre.
 • KONSTITUOHET KËSHILLI I BASHKISË LEZHË DHE KRYETARI I BASHKISË LEZHË Z.PJERIN NDREU BËN BETIMIN
  14.08.2019
  Konstituohet Këshilli i Bashkisë Lezhë i dalë nga zgjedhjet e pushtetit lokal të 30 Qershorit. 41 anëtaret e këtij këshilli pasi zgjodhën drejtuesit, u bë betimi i Kryetarit të Bashkisë z.Pjerin Ndreu, i cili do të drejtojë Bashkinë e Lezhës për një mandat 4-vjeçar.

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe