Menaximi i mbetjeve urbane ne Shengjin

Një ndër risitë në menaxhimin e mbetjeve në Shëngjin gjatë këtij sezoni, është heqja e konteinerëve përgjatë shetitores ‘Wilson’ dhe grumbullimi i mbetjeve të gjeneruara nga bizneset, në orare të caktuara nga operatori i pastrimit.
Mbi 37 subjekte i janë përgjigjur pozitivisht nismës së bashkisë Lezhe, të cilët kanë pranuar të mbajnë mbetjet e gjeneruara për ti depozituar në makinën e pastrimit në orare të caktuara 3 herë në 24 orë, duke bërë të mundur minimizimin e ndotjes, shmangien e aromave nga mbetjet kryesisht ushqime dhe rritjen e pastërtisë përgjatë shetitores.
Rr.L  Shengjin, 03.09.2018

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe