Mesazhe paqaje në rrugët dhe sheshet e qytetit të Lezhës

Këto ditë të bukura pranvere gjallërojnë më shumë nga buzëqeshjet e fëmijëve.
Bashkë me nxënës dhe mësues të shkollës Besëlidhja, ishin dhe punonjës të administratës, zv.kryetarja e bashkisë Lezhë Alfrida Marku dhe drejtues të drejtorive, të cilët dhuruan momente gëzimi duke shpërndarë nëpër rrugët e qytetit 1000 mesazhe paqeje dhe dashurie si; Buzëqeshja është një fjalë e bukur pa shkronja , ndaj dhuroje atë! Buzëqeshja një ilaç shumë i dobishëm, nuk do ta ndërroja kurrë  buzëqeshjen zemrës sime as me të gjitha pasuritë e botës! Në fund të ditës mbaj në kujtesë vetëm gjërat pozitive të saj!
Buzëqesh!
Paqja fillon me një buzëqeshje – shprehej E Shenjta Nënë Terezë

Rr.L 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe