Nis sonte në Lezhë Festivali Folklorik Tipologjik Kombëtar i Rapsodëve dhe Instrumentistëve Pupullorë

Sonte në orën 18:00, në sallën e madhe të Pallatit të Kulturës hap siparin edicioni i X-të i Festivalit Folklorik Tipologjik Kombëtar i Rapsodëve dhe Instrumentistëve Popullorë.
Bashkia Lezhë fton qytetarë dhe artëdashës të përcjellim sëbashku këtë festival që dëshmon mbi të gjitha trashëgiminë e pasur të folkut burimor të shumë trevave të vendit tonë.  Marrin pjesë grupe folklorike nga Lezha, rrethe të tjera të vendit dhe nga troje shqiptare.
Rr.L    Lezhë, 25.10.2018

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe