Njoftim mbi kushtet meterologjike

 Zotërinj Qytetarë!
Lidhur me situatën e pritshme meterologjike, ku parashikohet që temperaturat në zonën tonë mund të arrijnë -16oC deri -20oC në zonat malore dhe  - 6oC  deri në -9oC në zonat e ulta dhe bregdet, ju lutemi të merni masa për krijimin e rezervave me ujë të pijshëm, pavarësisht masave që do merren nga ana jonë.

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe