Njoftim mbi linjat rrethqytetëse, së bashku me oraret e tyre

A-     LINJAVE RRETHQYTËSE; së bashku me oraret e tyre:
 
1.      Për linjën Lezhë – Shëngjin, nga ora 06:00 - 20:00 , çdo orë; kthimi nga Shëngjini, nga ora 06:30 – 20:30; çdo orë.
2.      Për linjën Shëngjin - Lezhë, nga ora 0630 – 2030 , çdo orë ; kthimi nga Lezha, nga ora 06:30 – 20:30; çdo orë.
3.      Për linjën Lezhë – Blinisht, ora: 07:20 , 08:00 , 09:00 , 10:30 , 11:00 , 11:30 , 13:30 ; 14:30 dhe 16:00, kthimi nga Blinishti, ora: 06:30; 07:00; 07:45; 08:00; 10:00; 11:00; 13:45; 14:30 dhe 15:30
4.      Për linjën Lezhë – Kallmet, nga ora 06:00 - 20:00 , çdo orë; kthimi nga Kallmeti, nga ora 0500 – 1900; çdo orë.
5.      Për linjën Lezhë – Dajç, ora: 07:20 , 08:30 , 09:30 , 11:15 , 12:00 , 13:00 , 14:00 dhe16:30; kthimi nga Dajçi, ora: 06:00; 07:00; 08:30; 10:00; 12:00; 13:45; 15:00 dhe 17:30
6.      Për linjën Lezhë – Zejmen - Pllanë, nga ora 06:00 - 20:00 , çdo orë; kthimi nga Zejmeni (Pllana), nga ora 05:00 – 19:00; çdo orë.
7.      Për linjën Lezhë – Gjadër, nga ora 06:00 - 18:00 , çdo orë; kthimi nga Gjadri, nga ora 05:00 – 19:00; çdo orë.
8.      Për linjën Lezhë – Balldre - Torovicë, nga ora 06:00 - 18:00 , çdo gjysëm ore; kthimi nga Torovica, nga ora 05:30 – 17:30; çdo orë.
9.      Për linjën Lezhë – Ungrej, ora: 06:00 , 07:00 , 08:00 , 12:00 , 13:00,15:00 dhe 16:00; kthimi nga Ungrej, ora: 05:30; 07:00; 09:00; 11:00; 12:00; 13:30 dhe 15:00
10.  Për linjën Lezhë – Shënkollë - Tale,  nga ora 06:00 - 20:00 ; çdo gjysëm ore; kthimi nga Shënkolli (Talja), nga ora 06:30 – 20:30; çdo gjysëm ore.
11.  Për linjën Lezhë – Barbullojë, nga ora 06:00 - 18:00 ; çdo gjysëm ore; kthimi nga Barbulloja, nga ora 06:30 – 18:30; çdo gjysëm ore.

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe