Njoftim për Degjese Publike per PPV

Njoftojmë te gjithe grupet e interesit  se  Bashkia Lezhë në bashkëpunim me kompaninë konsulente “UTS-01”, organizojnë në datën 27 Shtator 2016, ora 17:00 në sallen e madhe te Qendres Kulturore te Femijeve, Degjesën publike për konsultimin e Versionit Perfundimtar te Planit te Pergjithshem Vendor. Ky proces ka arritur ne fazat perfundimtare dhe mendimet tuaja do jene shume te vlefshme per konkretizimin e tij.
Njoftojme gjithashtu se ne mjediset ku do zhvillohet takimi do jene te vendosura pankarta demonstrative te PPV qe diten e hene.


Ju mirepresim


Kryetari
Fran Frroku
 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe