Njoftim per Mbledhjen e Këshillit Bashkiak

Njoftim për thirrjen e mbledhjes së këshillit bashkiak, diten e Premte date 29.03.2019 ora 10:00 në sallën e mbledhjeve te biblotekes " Gjergj Fishta" .

  njoftim1 njoftim2

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe