Njoftim per degjese Publike mbi Planin e Menaxhimit te Integruar te Mbetjeve Urbane ne Bashkine Lezhe.

img_20170607_115301

Përshëndetje !  
Diten e Enjte me date 08.06.2017, në orën 11:00, në ambjentet e bibliotekes se qytetit te Lezhes mbahet degjesa publike mbi Planin e Integruar te Mbetjeve Urbane te Bashkise Lezhe 2017-2021.

Jeni të ftuar të merrni pjese për të dhënë mendimet tuaja në lidhje me menyren që ta mbajme sa me paster bashkine tone.

Pjesmarrja juaj është shumë e rëndesishme!

 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe