Njoftim për hapjen e aplikimeve per bursa

Njoftim për hapjen e aplikimeve per bursa
Ju njoftojmë se në zbatim të vendimit të Këshillit të Ministrave nr.666, datë 10.10.2019 janë hapur aplikimet për bursë për nxënësit e arsimit parauniversitar në institucionet arsimore publike. 
Afati i fundit i dorëzimit të dokumentave për aplikim është data 22 nëntor 2019.
Për çdo informacion mund të paraqiteni pranë Drejtorisë së Arsimit, Turizmit, Kulturës dhe Sportit, Bashkia Lezhë ( Adresa: Pallati i Kulturës, kati i dytë)

Klikoni këtu per informacionin e plote

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe