Njoftim per mbledhjen e Keshillit Bashkiak

Njoftim për thirrjen e mbledhjes së këshillit bashkiak, diten e Premte date 22.02.2019 ora 10:00 në sallën e mbledhjeve te biblotekes " Gjergj Fishta" . 

8e782d7b-74a6-4a6c-87cb-ef1507bc1413 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe