Njoftim per mbledhjen e Keshillit Bashkiak

Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Këshillit Bashkiak, diten e Enjte date 21.02.2019 ora 14:00 në sallën e mbledhjeve te biblotekes " Gjergj Fishta" .

enjte

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe