Njoftim per mbledhjen e Keshillit Bashkiak Dt 27.06.2019

Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Këshillit Bashkiak, diten e Enjte date 27.06.2019 ora 14:30 në sallën e mbledhjeve te biblotekes " Gjergj Fishta"

 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe