Njoftim për mbledhjen e Këshillit Bashkiak, datë 26.11.2019

Njoftim për mbledhjen e Këshillit Bashkiak, datë 26.11.2019

Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Këshillit Bashkiak, diten e martë, datë 26.11.2019 ora 13:00 në sallën e mbledhjeve te Këshillit Bashkiak, në pallatin e Kulturës "Ded Ndue Lazri" me këtë rend dite:

  70e93557-d0b3-4900-8f63-ae09b94c9645

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe