Njoftim për mbledhjen e Këshillit Bashkiak, datë 26.12.2019

Njoftim për mbledhjen e Këshillit Bashkiak, datë 26.12.2019

Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Këshillit Bashkiak, diten e enjte, datë 26.12.2019 ora 10:00 në sallën e mbledhjeve te Këshillit Bashkiak, në pallatin e Kulturës "Ded Ndue Lazri" me këtë rend dite:

whatsapp image 2019-12-20 at 13

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe