Njoftim për mbledhjen e Këshillit Bashkiak, datë 28.01.2020

Njoftim për mbledhjen e Këshillit Bashkiak, datë 28.01.2020

Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Këshillit Bashkiak, diten e marte, datë 28.01.2020 ora 11:00 në sallën e mbledhjeve te Këshillit Bashkiak, në pallatin e Kulturës "Ded Ndue Lazri" me këtë rend dite:

47be61de-d91f-441e-8850-91a1717ea50b

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe