Njoftim për mbledhjen e konstituimit te këshillit të Bashkisë Lezhë drejtuar Kryetarit te bashkise Lezhe , dale nga zgjedhjet e organeve qeverisjes vendore 30 Qershor 2019

kryetari

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe