Njoftim per thirrjen e mbledhjes se Keshillit Bashkiak

Njoftim per thirrjen e mbledhjes se Keshillit Bashkiak

Bazuar ne ligjin Nr 139/2015 date 17.12.2015, 'Per Veteqeverisjen Vendore',neni 53 pika 2, pika 4, nenit 56 pika 2 shkronja 'a', njoftoj thirrjen e mbledhjes se Keshillit Bashkiak Lezhe.diten e PREMTE me date 25.05.2018 ne ora 14:00, ne sallen e konferencavc te 'Hotel Liss' tek turizmi qytetit Lezhe, me kete rend dite

 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe