Njoftim për thirrjen e mbledhjes së këshillit bashkiak, diten e Hene date 26.11.2018 ora 14:30 në sallën e mbledhjeve te biblotekes " Gjergj Fishta" .  

 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe